Lieve ouders en kinderen,

Mijn naam is Beau.
Samen met Michel, Tess en Puck wonen wij in Naarden.
In 2012 en 2015 ben ik moeder geworden van twee mooie dochters. Tijdens mijn eerste zwangerschapsverlof ben ik erachter gekomen dat ik het zien opgroeien van mijn dochter en het werken bij de kinderopvang lastig te combineren zou vinden. Omdat ik over alle benodigde papieren beschikte heb ik toen besloten om gastouder te worden. Op deze manier creeër ik een ideale combinatie tussen opvang voor mijn dochters en blijven werken met kinderen. 

Ik heb ruime ervaring als leidster op een kinderdagverblijf. Hier werkte ik met leeftijden van 0 t/m 12 jaar.
Nu werk ik al een aantal jaar als gastouder en wat is er nou mooier dan mijn passie, werken en plezier maken met kinderen te combineren met het zien opgroeien van mijn dochters.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen, verhaaltjes voor te lezen, en lekker buiten te spelen. Koekjes en taartjes bakken is altijd leuk en lekker.
Ik ben een lieve, sociale maar vooral consequente gastouder. Ik hecht grote waarde aan rust, reinheid en regelmaat. Kinderen weten bij mij dan ook goed waar ze aan toe zijn en wat ze wel en niet mogen.  Maak jouw eigen website met JouwWeb