Opvang van uw kind(eren) vindt plaats bij mij thuis.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, de BSO kindjes vang ik alleen op van de Minister Calsschool locatie Fortlanden. 

Mijn opvangtijden zijn van 7.30uur tot 18.00uur.
Afwijken van de opvangtijden is bespreekbaar.

Neem contact met mij op voor een plekje, dan kunnen we samen bekijken of er ruimte is voor jullie wensen.
 
Alle kinderen hebben een eigen map waar alle formulieren en gegevens in worden bewaard, zoals; contract, kindgegevens en toestemmings formulieren.

In de woonkamer is er genoeg speelruimte voor de kinderen, met speelgoed geschikt voor verschillende leeftijden en interesses. Op zolder hebben we stapel ledikanten waar de kinderen indien nodig, lekker rustig kunnen slapen. Op alle verdiepingen zijn er traphekjes.
In de tuin is er voor de kinderen een heerlijke plek om te spelen, in de straat zijn er genoeg speeltuinen en op kleine afstand park de Bron en kinderboerderij. 
Wandelen naar de supermarkt of met de bakfiets boodschappen halen om taartjes, cakejes of koekjes te bakken is altijd leuk.

We halen mijn oudste dochter uit school met de bakfiets.

Genoeg te doen op een gezellige dag bij mijn opvang toch?


Het dagritme: 

Baby:
Het dagritme van een baby (0-1 jaar) wordt zoveel mogelijk overeengekomen met het ritme van thuis.


Dreumes en Peuter:
Mijn dagritme vanaf 1 jaar bestaat uit 's ochtends lekker een fruitje eten met iets te drinken, daarna mogen de kindjes lekker vrij spelen of doen we een leuke activiteit. 's Middags eten we een broodje met een beker melk en de kindjes die nog een slaapje nodig hebben, gaan lekker uitrusten boven in de bedjes op zolder.
Na het slapen eten we een koekje en nemen we iets te drinken en gaan we weer fijn spelen tot de kinderen worden opgehaald.

Individuele wensen zijn altijd bespreekbaar. Ik probeer hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die altijd in een kennismakingsgesprek stellen of via de telefoon of de mail.